Информатор - Водич за упис на Филозофски факултет (2023/24.)

Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци је подстицајан и пријатан образовни амбијент којег карактеришу иновативни и функционални студијски програми, креативно и подржавајуће наставно особље, занимљиви ваннаставни садржаји те позитиван имиџ у заједници.


Наш факултет могу уписати сви заинтересовани кандидати уколико испуне два основна услова за упис:


  • завршено четвoрогодишње средње образовање (у складу са посебним одредбама конкурса), и
  • положен пријемни испит.


Дакле, кандидати који конкуришу за упис, полажу пријемни испит или испит за провјеру склоности и способности, а број примљених кандидата зависи од рангирања, односно, броја слободних мјеста предвиђених конкурсом.


Све детаље о томе како се уписати и припремити за пријемни испит можете пронаћу у Информатору.


Информатор за упис на Филозофски факултет 2023-2024 г.


Универзитет у Бањој Луци објавиће 7. јуна 2023. године конкурс за упис нове генерације студенaта, а полагање пријемних испита планирано је 26. јуна.


Текст конкурса за упис студенaта у прву годину студија на свим циклусима студија у академској 2023/24. години биће објављен у дневним новинама и на интернетској страници Универзитета у Бањој Луци www.unibl.org и Филозофског факултета www.ff.unibl.org


Како је наведено у Академском календару Универзитета у Бањој Луци, пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија трајаће од 19. до 23. јуна, а упис кандидата који положе пријемни испит и стекну право уписа планиран је од 3. до 7. јула ове године.


Уколико имате додатних питања за нас, пошаљите нам мејл на: otvorenavrata@ff.unibl.org или контактирајте контакт особе за студијске програме које су наведене у Информатору.


Можете нас такође контактирати путем наших налога на Фејсбуку и Инстаграму.


ВИДЕО: ЈЕР ИМАМ СТАВ!
Објављено 02.02.2023.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ